Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Регіональний семінар «Використання європейського досвіду з удосконалення студентської інноваційної та підприємницької діяльності у ВНЗ Україні» в Одесі

16 травня 2014 року в Одеському національному університеті пройшов регіональний семінар для викладачів ВНЗ, організований в рамках Темпус-проекту «Національна освітня інфраструктура удосконалення інноваційної та підприємницької діяльності ІТ-студентів» (NEFESIE).

Метою семінару було ознайомлення з результатами та планованими заходами проекту, залучення викладачів і зацікавлених осіб ВНЗ України до участі в національній еко-системі студентських інновацій.

В роботі семінару взяли участь більше 40 осіб з ВНЗ Одеської та Херсонської областей, а також з університетів-партнерів проекту.

Під час семінару учасники ознайомилися

 з результатами аналізу попиту та пропозиції дисциплін з інноваційної та підприємницької підготовки;

 з новими моделями взаємодії в галузі інноваційного розвитку Університетів, Підприємств та інших зацікавлених сторін;

 з концепцією інноваційної екосистеми і роботою у Віртуальному Інноваційному Середовищі;

 з запланованими заходами з інтенсифікації інноваційної діяльності студентів у 2015 році

Основною метою проекту є стимулювання синергії між навчальними програмами підготовки ІТ-фахівців, науково-дослідницькими роботами та бізнес-інноваціями.

Контакти

Генеральний менеджер проекту: доктор Аріаніт Курті, доцент Ліннеус Університету, е-mail: arianit.kurti@lnu.se, телефон +46 (0) 470-70 83 75.

Координатор проекту в Україні: к.т.н Тетяна Шатовська, доцент Харківського національного університету радіоелектроніки, e-mail: shatovska@gmail.com, телефон +380577021646.

Основні відомості

Теmpus є програмою Європейського Союзу, яка підтримує модернізацію вищої освіти в країнах-партнерах Східної Європи, Центральної Азії, Західних Балкан та Середземномор'я головним чином у рамках проектів співпраці університетів.

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model