Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Збори консорціуму проекту TEMPUS SUCSID в Бакингемширському Новому Університеті (Buckinghamshire New University), Великобританія

Делегація ХНЕУ взяла участь у зборах консорціуму проекту TEMPUS SUCSID «Створення мережі міжуніверситетських Start-Up центрів для підтримки та просування студентських інноваційних проектів», що відбувалися 23-27 вересня 2013 року в Бакингемширському Новому Університеті (Buckinghamshire New University), Великобританія.

Головною метою зборів було навчання представників університетів Беларусі, Молдови та України, що залучені в процеси управління регіональними стартап-центрами.

Крім того, на зустрічі обговорювалися фінансові питання проекту і зміни, що вносяться до поточний план роботи, план евалюації проекту, а також концепція харківського стартап-центру, яка була запропонована представниками ХНЕУ.

В ході зборів було проведено серію презентацій та тренінгів європейських партнерів щодо практичних аспектів створення стартап-центрів та управління ними. Присутні взяли участь у тренінгу, проведеному бізнес-тренерами Мартіном Робертсоном і Гейл Раунтрі.

Учасники зборів відвідали стартап-центр "Basepoint" (High Wycombe), центр швидкого проектування і виробництва CRDM (High Wycombe), який є спін-офф підприємством Бакінгемшірского Нового університету, стартап-центр “Clare Charity Centre” (Souderton), що пропонує підтримку в створенні соціальних підприємств, а також коледж Хемптон (Hampton), що входить до складу Оксфордського університету.

Докладніше про проект: http://sucsid.competence.in.ua

Контактна особа: Золотарьова Ірина Олександрівна, e-mail: izolotaryova@gmail.com

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model