Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Підписка на новини

Введіть ел. поштову адресу:

Підписка RSS

Голосування

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Вітання переможцям – учасникам програми Жана Моне 2013 р.

У конкурсі 2013 року за Програмою Жана Моне серед 199 обраних для фінансування проектів - п’ять проектів за участі українських університетів/організацій:

1. Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, модуль «Занурення в ЄС: тренінги для вчителів» (відповідальна особа Наталія Чепурна, сума гранта ЄС – 20,160.00 €).

2. Одеського національного університету імені І.І.Мечнікова, модуль «Погляд на стосунки між Європейським Союзом та Україною: сусідство чи членство? (European Union and Ukraine Relations in Focus: Neighbours or Members?) (відповідальна особа Ірина Насадюк, сума гранта ЄС – 21,000.00 €).

3. Національної академії державного управління при Президентові України, проект «Кафедра Жана Моне» (Jean Monnet Chair) «Підвищення популярності та привабливості європейських студій в Україні» (відповідальна особа Ігор Грицяк, сума гранта ЄС – 45,000 €).

4. Київський національний університет імені Тараса Шевченка, проект «Кафедра Жана Моне» (Jean Monnet Chair) «Університетські курси з європейської економічної інтеграції (відповідальна особа Олександр Шнирков, сума гранта ЄС – 22,704.00 €).

5. Міжнародна асоціація інституційних студій, підтримка інформаційної та дослідницької діяльності «На шляху до більш стійкого Європейського сусідства: співпраця в галузі безпеки та управління поточними і майбутнім загрозами на стратегічній європейській орбіті» (відповідальна особа Тетяна Маляренко, сума гранта ЄС – 40,000.00€).

Повний список 199 проектів-переможців конкурсу 2013 року - на сайті Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури: http://eacea.ec.europa.eu/llp/funding/2013/selection/selection_jean_monnet_ka1_2013_en.php.

Національний Темпус-офіс вітає переможців, бажає успіхів у реалізації проектів, звертає увагу проектних команд на необхідність дотримуватися правил візуалізації (http://ec.europa.eu/europeaid/work/visibility), пропонує інформувати українську університетську спільноту про заплановані проектні заходи, успіхи та здобутки через веб-сайт Національного Темпус-офісу в Україні (http://www.tempus.org.ua).

Детальна інформація про программу Жана Моне – на сайті Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури: http://eacea.ec.europa.eu/llp/funding/2013/call_jean_monnet_action_ka1_2013_en.php

Програма Жана Моне – ініціатива Європейського Союзу, започаткована у 1990 році з метою пропагування ідей Об’єднаної Європи та поширення європейських студій в Європі та на інших континентах. Через стимулювання навчання, викладання, досліджень та дебатів програма Жана Моне підвищує поінформованість суспільства, сприяє міжлюдському та міжкультурному діалогу. Сьогодні учасниками програми є понад 70 країн з усього світу; программа відкрита для участі як представників держав-членів ЄС, так і представників інших країн; умови участі для перших і других однакові.

Контакти Національного Темпус-офісу в Україні: tempus@ilid.org.ua; http://www.tempus.org.ua, 044 286 66 68, 044 33 22 645

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model