National Tempus / Erasmus+
Office in Ukraine

News Subcription

Enter your E-mail:

RSS Subcription

Polls

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Можливості для вищих навчальних закладів від Microsoft Україна щодо придбання програмного забезпечення

Шановні проектні команди, у разі необхідності придбання програмного забезпечення із переліку наведеного нижче, вищі навчальні заклади можуть звернутись до менеджера по роботі з академічними замовниками комапнії Майкрософт Україна за контактами в кінці повідомлення.

1) Сервіс Office 365: пошта, календарі, онлайн версії Word, Excel, PowerPoint, OneNote, веб-конференції та інше надається безкоштовно. http://office.microsoft.com/uk-ua/academic - за цим посиланням вищі навчальні заклади можуть оформити підписку на тестову версію та протягом 30 днів підтвердити своє рішення активувавши безкоштовний план використання пакету.

2) Windows Azure - використання хмарних сервісів Microsoft. Надається безкоштовно строком на рік на основі гранту для вищих навчальних закладів для академічних потреб (навчання) http://www.windowsazure.com/en-us/community/education/. Або у режимі оплачуваної підписки для адміністративних потреб – можна придбати через компанії - авторизованих академічних партнерів Microsoft https://aer.microsoft.com/SearchAER.aspx.

3) Безкоштовні курси в рамках Microsoft Virtual Academy: http://www.microsoft.com/ukraine/community/mva/

4) Microsoft IT-Academy - надає доступ до великої кількості навчальних курсів по технологіям Microsoft для майбутніх ІТ-спеціалістів та курсів по офісним технологіям для широкого загалу студентів та викладачів. http://www.microsoft.com/education/itacademy/


Участь вищого навчального закладу в цій програмі складає орієнтовно 1000 у.о. на рік.

5) DreamSpark Premium (програмне забезпечення Microsoft для комп’ютерних лабораторій ВНЗ та особистих пристроїв студентів і викладачів) – пофакультетна підписка, надається безкоштовно для STEM-факультетів (Science/ Наука, Technology/Технології, Engineering/Інженерія, Math/Математика) за умови участі навчального закладу у Microsoft IT-Academy https://www.dreamspark.com/Institution/STEM.aspx

Повний перелік продуктів, які можна отримати за підпискою DreamSpark - http://aka.ms/dsproductlist

Правила придбання DreamSpark - https://www.dreamspark.com/institution/subscription.aspx

6) Будь-яке інше програмне забезпечення від Microsoft вищі навчальні заклади можуть придбати за спеціальними зниженими («академічними»*) цінами у компаній зі статусом авторизованого академічного партнера https://aer.microsoft.com/SearchAER.aspx

7) Спільні з виробниками техніки програми постачання сенсорних планшетних комп’ютерів для викладачів та студентів для впровадження інноваційних методів викладання та навчання.

Інформацію підготовлено у співпраці з Microsoft Україна. У разі виникнення запитань щодо опублікованої інформації, будь ласка, звертайтеся до Олега Миклашевського, менеджера по роботі з академічними замовниками, відділ по роботі з навчальними закладами Майкрософт Україна, тел. (044)3933683, email: edu-ua@microsoft.com.

*під «академічними» цінами мається на увазі ціна, що до 70% нижча за ту, що пропонується комерційним замовникам.

 

Search on portal

ILID

ILIDlogo-w165

Institute for Leadership, Innovations and Development

Links

hair style model