Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Координаційний семінар в рамках проекту Темпус TRADIR

10-12 березня 2014 р. відбувся перший координаційний семінар в рамках проекту ЄС програми Темпус IV TRADIR.

В рамках проекту Темпус TRADIR «Training on Alternative Dispute Resolution as an Approach for Ensuring of Human Rights» (Навчання альтернативному вирішенню суперечок як підхід до забезпечення прав людини 543990-TEMPUS-1-2013-1-DE-TEMPUS-JPCR) з 10 по 12 березня 2014 р. в Університеті Потсдаму (Німеччина) був проведений перший координаційний семінар. В семінарі від України взяли участь представники Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Львівського національного університету імені Івана Франка, Хмельницького університету управління та права. Також були присутні представники Білоруського державного університету, Білоруського республіканського союзу юристів, Університету Марії Кюрі-Склодовської, Вільнюського університету та Вищої школи імені Болеслава Марковського в Кельцах.

Під час координаційного семінару учасники проекту мали можливість представити свої університети, затвердити логотип проекту, обговорити функції кожного університету та фінансові аспекти, розробити план роботи на перші 10 місяців реалізації проекту.

Очікувані результати даного проекту: розроблена магістерська програма з економічного права та альтернативного вирішення суперечок; розроблені навчальні матеріали для даної магістерської програми.

Контактна особа: Юлія Маханева, керівник відділу міжнародних програм і академічної мобільності

Харьківський національний університет імені В.Н.Каразіна

е-пошта: int.dep@karazin.ua

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model