Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Контактна інформація за напрямами

Як зазначено в Інструкціях програми Еразмус+ (стор. 19-22), консультації щодо участі в конкурсах програми Еразмус+ відповідно до завдань та напрямів надають наступні контакти:

1. Першоджерело поточних конкурсів та документацій програми ЕРАЗМУС+: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/index_en.htm

2. Національне агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури: http://eacea.ec.europa.eu/index_en.php - відповідає за програму, приймає заявки на конкурси за всіма напрямами, крім КА1 - Кредитна мобільність.

3. Національні Агентства в державах-програми (ЄС та інші Європейські країни): http://ec.europa.eu/education/erasmus-plus/national-agencies_en.htm - проводять консультації для цих країн щодо всіх напрямів ЕРАЗМУС+, приймають заявки на конкурс Е+ КА1 Кредитна мобільність.

4. ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти - Національні Еразмус+ Офіси (Національні Темпус-офіси) в країнах-партнерах програми: http://eacea.ec.europa.eu/tempus/tools/contacts_national_tempus_offices_en.php - серед інших завдань, надають консультації щодо можливостей для країн-партнерів програми ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти (КА1 Навчальна мобільність - міжнародний компонент, КА2 Розвиток потенціалу вищої освіти) та Жан Моне.

5. ЕРАЗМУС+ у сфері шкільної освіти - e-Twining support services: http://www.etwinning.net/en/pub/get_support/contact.htm

eTwinning Plus портал: plus.etwinning.net

Телефон службы поддержки: + 38 044 384-45-72; e-mail: helpdesk@etwinning.com.ua

Информационный сайт Украина www.etwinning.com.ua (українською мовою про можливості: http://nvk12.rv.ua/document/2013/info-etwinning-plus.pdf)

6. ЕРАЗМУС+ з питань молоді: https://www.salto-youth.net/

Інші корисні контакти:

http://europass.cedefop.europa.eu/en/about/national-europass-centres

http://www.enic-naric.net/

http://www.ecvet-team.eu/

http://www.eurodesk.org/edesk/

У Додатку IV до Інструкцій програми Еразмус+ визначено інші корисні посилання.

Переклад та матеріали підготовлено в рамках проекту ЄС "Національний Еразмус+ офіс в Україні" для безкоштовного розповсюдження і використання, посилання на джерело є обов'язковим (виконавець С.Шитікова)

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model